MINUS FEM

10 augusti, 2015
10 augusti, 2015

Igår var det vägning igen. Vågen visade exakt vad jag ville att den skulle stå på. Nu har jag tappat fem kilo under mina 4 veckors slit. Nu är det inte så att jag stirrar mig blind på vägen. Det enda jag vill är att den ska visa minus varje vecka och sen är den siffran glömd. Jag vill se hur min kropp formar sig! Det är samma sak med sötsaker. Vi pratade om det häromdagen jag och min fantastiska sambo om mitt sötsug. Och jag ska vara ärlig. Sötsuget är i princip borta! Jag vet exakt vad det är för mat jag ska äta och det finns ingenting annat utöver det. Till skillnad från tidigare då jag gärna har frossat i både choklad, glass och chips på en och samma kväll. Idag låter jag mig inte läskas på samma sätt där jag hade kunnat döda för choklad. När vi går förbi tacohyllan på ICA och min sambo säger, å älskling, hade det inte varit gott med tacos! Jag håller med till 100% och tänker på hur gott det hade varit med den där köttfärsröran och alla grönsaker och sen försvinner den tanken. Puts väck. Jag jagar inte bort den och jag försöker inte hålla den kvar. Den är bara borta. 

Och det är någonting som gör varje dag mycket lättare! Hade jag hatat min diet och gått och längtat efter tacos varje vaken minut så hade jag inte mått bra. Och det är allt jag vill. Jag vill må bra oavsett om jag är på diet eller lever på champagne och choklad dagarna långa! 

Två dagar den här veckan har vi kunnat spendera ute vid havet och igår badade vi! Jag älskar att bada, men när det är för kallt så stannar jag hellre på klipporna och njuter av värmen än att plåga mig i isvatten. Jag hatar att frysa! Men igår var det riktigt skönt, efter andra doppet haha!  

 

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.