HIGHDAYS AND LOWDAYS

11 augusti, 2015
11 augusti, 2015

Alla bikinitjejer jag följer på sociala medier har har highdays och lowdays i sina dieter, alltså att man ligger högt och lågt i kolhydratsintaget olika dagar. Igår var det min tur att få highdays och lowdays på mitt schema och fick börja veckan med en highday! Det kunde ju inte bli bättre att få fylla på alla depåer med en maxad skål med havregrynsgröt efter morgonpromenad, benpass och cardio på det! 

Idag är det lowday och den började verkligen low! Jag var trött igårkväll och gick upp imorse för att göra min omelett som jag ska äta till frukost. Haken: jag har aldrig gjort en omelett i hela mitt liv haha! Men jag vispade ihop lite ägg och stekte. Tre ägg skulle ner i pannan och det saknas fyra ur paketet. Ja, självklart tappade jag första ägget som exploderade på golvet. Bra jobbat där kände jag och ville bara gå och lägga mig och vakna imorgon haha. 

   

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.