NÄR ALLA DAGAR INTE ÄR BRA DAGAR

7 augusti, 2015
7 augusti, 2015

Den här veckan har inte varit en bra vecka. Kroppen har protesterat fullt ut och träningen har blivit väldigt lidande pga detta. Jag ställde mig på vågen imorse och ångrade mig med en gång. Det känns som om jag har gått tio steg fram sedan jag började med dieten och varit sjukt stolt över mig själv att jag har tränat som en dåre och lyckats hålla kosten så länge, att det aldrig har varit några konstigheter eller sjuka cravings. Men idag känner jag att jag är tillbaka på ruta ett igen, svullen och vätskefylld. Jag får världens finaste stöttning av min familj och min coach, de är världens finaste och jag känner mig så besviken på mig själv.

Igår var jag ledig och prickade in en fantastisk dag. Jag spenderade dagen i solen på klipporna vid havet. Det gjorde gott för både kropp och själ att få lite sol på kroppen!

Idag och imorgon hittar ni mig på MM Sports Övre Husargatan och tillsammans med mina kollegor ska vi hjälpa dig att hitta de absolut bästa tillskotten för just dig och dina mål! Välkomna in!

IMG_1745

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.