En proteingröt med banan/äppelsmak

12 juni, 2017
Proteingröt är en vanlig frukost för mig som jag oftast har varje morgon. Jag gör mina frukostar dagen innan eftersom jag låter den stå i kylen över natten då den blir som en gröt morgonen därpå. Jag föredrar att äta den ljummen än kall eller varm.

Ingredienser

100g fiberhavregryn.
2dl ekologiskt osockrad mandelmjölk.
150g vaniljkvarg.
20g Whey100 Bananasplit från BodyScience.
Ett ”normalstort” ekologisk banan.
Ett ekologiskt äpple.
1msk (ca 10g) chiafrön.
10g mandel- och valnötter.
1tsk (ca 5g) kokosnötsolja från BodyScience (smaklös).

Värm upp den i mikron i två minuter. Rör om. Värm igen i en minut till.

Dan

Posts Facebook Google+

Jag heter Dan och Jag är 28 år, snart 29, som är bosatt i Nacka utanför Stockholm. Jag är studerande, och letar jobb vid sidan av studierna. Jag är tävlingsinriktad i classic bodybuilding och men's physique. Jag har tränat i över 8 år bl.a. på gym och löpning.