Det har nu gått en tid sedan jag gick av scen, jag har ätit upp mig, tröttnat och lever nu nog ganska normalt. Som ”byggare” håller jag ju alltid proteinet högt men annars har jag inga större krav på födan som intas. Jag blev som vanan trogen ganska svullen i kroppen när jag började äta men nu ser man ju faktiskt ut som en människa igen även om ingen skulle kunna tro att jag dietat nyligen.
Träningen har inte kommit igång på blodigt allvar utan har nog snittat 1-2 ggr/veckan. Varje pass är dock skitasköjj (med småländsk dialekt) med brutal-tryck som följd av den numera välfyllda kroppen. Varje gång jag tävlat har det gett så mycket, så kul,jobbigt, lärande och stärkt mig som människa (oj, nu tog vi i!) men det räcker gott och väl att lattja nu.
Ikväll har jag dock gjort ett försök i att käka aningen mer strikt.
”Byggarlasagne”:
500g Keso
500g Kvarg
500g Nötfärs
Fullkorns-plattor
Krydda efter smak, börja och avsluta med kvarg/keso-röran.
Resultatet:najs!, inget för laktoskänsliga magar direkt (som min!) men gitt som faen och grismycket protein!
Det är en jobbarkompis som jag fick receptet av som i sit tur fick det av Helené Ahlson så jag inte tar på mig något här! Nu ska den även ätas så…hej!
Mvh. Christoffer