Sen träning…

5 november, 2014
5 november, 2014

igår och ingen morgon intervall men allt tack vara arbete så man ska inte klaga.

Körde ett vader baksida benpass igår och kändes bra, måste säga att benträningen har känts mycket roligare de senaste åren men ack så jobbigt det är. Finns nog ingen muskelgrupp jag har sådan hatkärlek till, pumpen som jag får i benspark är som inget annat. Finns väl inget roligare än att se personer som har grymma överkroppar sen har de inte tränat ben på år och dar. Där har man dock en nackdel när man är lång de är så svårt att bygga tjocka stora ben men bara att kämpa på.

Idag blir det rygg eller bröstpass, beror lite på dagsformen när jag kommer till gymmet, ska också hämta upp lite nya produkter från MM Sports som jag beställt. Alltid kul att testa lite nya grejer, kommer berätta mer när jag fått dem.

Ha en underbar dag och kör hårt.

IMG_2148

Kommentarer

kommentarer

christianbrandin

Posts Google+