Dagens pass…

10 december, 2014
10 december, 2014

gick riktigt bra! Det blev ett härligt axelpass med bra pump/kontakt.

Försöker verkligen variera mina pass så mycket som möjligt, antingen ändra ordning på övningarna eller byta ut fria vikter med cable eller maskiner. Tricket är att inte vänja muskeln vid en viss ordning eller vikter, superset, drop-set, någon som passar, långsamma/snabba reps. Det är bara fantasin som sätter gränser sen självklart kunskap av vad de är. Tänk om jag vetat allt jag vet om träning och kost idag när jag började träna då hade man besparats många småskavanker och hopplösa kostråd/program ha ha ha.

Annars så är det mycket fokus på mitt hemmabio bygge som jag ska ge mig in på i helgen om de sista delarna kommer. Har nästan allt förutom duken som Postnord lyckats ”tappa bort” samt några enstaka kablar till högtalarna. Som ni kanske förstår är jag en riktigt filmfantast, har velat ha projektor och hela rubbet en lång tid men aldrig funnits plats/möjlighet men nu så! Kommer lägga upp några bilder sen när allt är klart så ska ni alla få se.

IMG_2217

 

Kommentarer

kommentarer

christianbrandin

Posts Google+