Frånvarande ett litet…

4 december, 2014
4 december, 2014

tag men har varit så mycket arbete samt annat som tagit upp all tid.

Antar att många som jag var på Fitnessfestivalen i helgen här i Göteborg, själv har jag inte varit där på flera år men var kul att se att det har blivit så stort. Men samtidigt så har verkligen träningsindustrin blivit så annorlunda än den var när man själv börja träna för X antal år sedan. Allt ska va så tillrätta lagt, när personer tränar sig i form eller gör sig ”extra” fin bara för att gå på denna festival är väl ändå att ta i. Nu är det verkligen så fokus på att vara ”snygg” och flera nya former att tävla i som inte ens kunde tänkas för några år sedan. Även personer som knappt lyft en hantel går upp på scen bara för att, nog om det.

Själv så har träningen gått bra den senaste tiden, känner att nu ca en månad efter semestern i Turkiet har jag kommit tillbaka till normala jag. Märker med åldern att det tar längre tid att åter ta sig tillbaka till en viss nivå men är härligt när man ser förändringen komma. Själv har jag börjat med en BS Casein Shake innan läggdags och känner att detta är mycket positivt för återhämtning. Extra härlig pump på gymmet med hjälp av Agamatine tar 3 kapslar innan träningen.

Tänkvärt ”Alla oroar sig vad de stoppar i sig mellan jul och nyår när de istället skulle tänka på vad de stoppar i sig mellan nyår och jul”

 

bild 1

bild 2

Kommentarer

kommentarer

christianbrandin

Posts Google+