En jäkla massa nytt

8 september, 2014
8 september, 2014

Ja en vecka har passerat på praktiken och jag trivs superbra! Sitter som rekryteringsassistent och jag passar som handen i handsken i rollen, om jag får säga det själv 😉 Jobbet är kul och jag kan inte förstå att jag får göra detta! En dröm som slår in…måtte bara det leda till ett jobb! Det gör ju inte saken sämre att jag har MMSports typ 200m från kontoret 😉

Rutinerna funkar bra, jag planerar maten mycket bättre nu när jag jobbar…
Har lagt på intervaller i träningen nu, jag kör löpintervaller utöver min rodd, och jag ÄLSKAR det! Konditionen förbättras ganska snabbt och det e kul att pressa sig 🙂

Denna veckan visade vågen plus…men det är ”that time of the month” vilket alltid visar sig i plus på vågen så jag e lugn med det. Ser och känner att kroppen förändras ändå, blir fastare och har fått lite mer ådror som kommer fram på träningen. Veckorna tickar på och jag tycker det ska bli galet kul att tävla! Självförtroendet har börjat växa och utveckligen kan bara gå uppåt då!!!

image

Hmmmm vad har mer hänt? Jag har fått massage igen av min teammate Anna…hon går loss på ”ballarna” haha, nu sist även baksida lår…AJ AJ, det gjorde så satans ont…ska fortsätta gå regelbundet sen även boka tid för idrottsmassage…lite djupare massage för att bla få vätskan att släppa i benen…min bästa och sämsta tillgång! Släpper benen kommer jag nog ligga inne med riktigt sjyssta spiror till tävlingen 🙂 men tror det kommer bli svårt att bli hård på benen…

image

Lördagen bjöd på en blöt personalfest med grill och bad i poolen! Jag körde på kycklingspett & wok för att spara mitt cheatmeal till igår…det blev…HAMBURGARE och lite blygsamt med chips & marabou black min FAVOOOORIIIIT 😉

image

image

Idag har jag kört genom överkroppen och intervaller…efter gårdagens plus på kalorikontoto blev det som vanligt ett bra pass. Jag har även hämtat ut mina brillor…känner mig lite äldre och lite nördigare 😉 men va fan, jag ser bättre ut haha 🙂

image

Förresten får ni inte missa att det är 25% rabatt på Better Bodies Long Tights. Jag beställde dessa

image

Passa på att klicka hem ett par själv här

Kommentarer

kommentarer

cecil

Posts Google+