Ännu en dietvecka och crossfitpremiär

17 augusti, 2014
17 augusti, 2014

Dieten rullar på och ytterligare en vecka har gått med minus på vågen! YES! Jag känner mig nöjd med mitt upplägg, jag e aldrig hungrig eller proppmätt…mest bara nöjd hela tiden. Ska inte sticka under stolen att tankarna mer än ofta handlar om vad jag ska unna mig på veckans cheatmeal. Men det är oxå det som får mig att palla veckans alla andra rutinmässiga måltider! Styrkan är kvar och jag hoppas att utvecklingen fortsätter framåt trots dieten!

I lördags körde jag ett CrossFit pass med Desi. Hon får ha en applåd för att hon fick med mig! Jag ville köra intropasset men efter lite övervägande blev det morgonens WOD vilket jag e glad för. Det var en enorm utmaning för mig som inte kört pulshöjande på ca 1 år! Jag gav upp ca 17 gånger men jag vände lika snabbt igen och genomförde passet…med bravur, knappast! Får erkänna att det var skoj, och jag tror det blir fler pass framöver beroende på vad Desi säger 🙂
Jag lyckades dock skada foten, jag vet inte hur eller när jag vet bara att ca 1h efter passet var foten svullen och jag kunde inte stödja på den. Fortfarande kass men hoppas bara det är en stukning eller överansträngning 🙂 ska försöka köra ben imorgon blev vila idag!
image

image

image

På kvällen var det äntligen dags för ett cheatmeal och det blev Angusburgare med pommes och lite godis. Jisses vad mätt jag var, men gud vad gott det var 🙂

Igår söndag mötte jag upp Desi och Jusse på FitnessForce för att köra lite chins & dips. Tre AF brudar på ett och samma ställe, ja ni förstår ju att det blev mycket tävlingssnack!
Desi har, trots skador, anmält sig till SM och på VÄLDIGT kort tid lyckats komma i bra form. Sjukt imponerande och motiverande!
Jusse har tidigare kört BF men satsar i år på AF…helt rätt hon är stark som en oxe och jag inser att jag har lite att jobba på för att möta hennes motstånd 🙂 Hon kommer att bli farlig!

image

Jag insåg igår att mitt stora problem är min skalle, för mycket negativa tankar och för mycket analyser kring tekniken och repsantalet. Jag måste hitta samma självförtroende i chinsen som jag har i dipsen…men HUR!? Jag kan acceptera ett dåligt dipspass men går chinsen dåligt förföljer det mig tills nästa pass! Jag måste hitta MIN teknik och bygga upp självförtroendet kring det!
Jag måste dock få skylla på att det inte finns ett enda ordentligt chinsräcke på gymmet, bästa jag hittat är smithen och där doppar jag tårna i marken vilket stör mig för mycket!

Hoppas nästa pass går bättre 😉

Kommentarer

kommentarer

cecil

Posts Google+