Första veckan avvklarad

10 augusti, 2014
10 augusti, 2014

En vecka har passerat på dieten och vågen visar -1,3 kg! Känns skönt att kroppen släpper så snabbt denna gången. I vintras tog det nog 1 månad innan jag tappade ens 0,5 kg! Förhoppningsvis kommer det stanna av och lägga sig på runt 0,5-0,7kg/v, vill inte stressa kroppen känns onödigt då jag har gott om tid på mig att komma i form! Dieten har startat lugnt och jag har inte trappat upp träningen något denna vecka, men efter ett snack med Desi är jag inställd på en högre växel när som helst nu 🙂

Jag är inte en person som orkar hitta på fräsiga recept för att göra dieten roligare, jag äter det jag äter. Men en ny favorit är tonfiskfile! Sjukt gott att steka snabbt så den är rosa i mitten, smakar inte tonfisk alls 🙂 me like haha! Har även utvärderat såserna och curry såsen får riktigt bra betyg till kyckling, ketchupen till allt och barbeque såsen funkar bra till det mesta även på en burk tonfisk faktiskt!
Ett annat enkelt tips som jag kör när jag fastar på fm är en kopp kaffe med 50 gram double rich chocolate whey, gottigt! 

Chinsen har släppt igen och igår gjorde jag en 10a, måste dock hitta ett lugnare tempo för att vara tydlig i utlåsningen! Hoppas på en date med coach nästa vecka och få lite feedback!
Igår körde jag ben, känns kul att vikterna har ökat och om 3 veckor börjar jag om på första cykeln med tunga lyft igen! Hoppas att se en rejäl ökning!

Idag är det vilodag och ikväll har jag planerat in min fria måltid. Flr att få in så mycket jag kan av allt blir det tapas, jag tänker mig kycklingklubbor, vitlöksbröd, minipizzor, någon slags italiensk skinka rullad på melon, ost & kex…lite av allt helt enkelt!
Det har faktiskt varit riktigt tufft att inte ha en hel ätardag, min första är 30/8 om inte något skulle ändras på vägen då aka jag ha bullfrukost, en latte och lösgodis 🙂 haha ja som ni märker är hjärnan fast i en snaskig loop 😉 Det roliga med mig är att jag gärna utmanar (plågar?) mig själv genom att utsätta mig för situationer där alla andra äter gott och jag…tittar på! So far so good 😉

image

Bjussar på en liten mixbild 😁

Kommentarer

kommentarer

cecil

Posts Google+