Bakslag..

5 oktober, 2015
5 oktober, 2015

Har ju haft lite små ont i höften i maj, det blev värre under semestern och sedan så i princip försvann det, hade lite problem att hoppa och springa långt. Men sedan tog jag tag i mig och fick till läkaren. Slätröntgades utan resultat, blev vidare skickad till magnetröntgen som visade resultat:/ Det är en stressfraktur i vänster höft och svullnad. Men ledvätskan har inte läkt ut full avlastning i 4 veckor. Får gymma och träna så mycket jag kan, ju mer blod som pumpas runt i kroppen ju bättre. Men inga ”böj” övningar. Så ingen cykling, benböj, utfall, marklyft etc. Sedan lätt belastning i 4 veckor och sedan ny magnetröntgen…livet gick under i onsdags eftermiddag. Och var under isen Tors och fre, men nu är livet igång igen, fick nytt träningsupplägg från coach iom skadan. Så nu är det bara att köra på full fart framåt. Men att inte kunna bära någonting i händer, matkassar, tekopp mm mm. Känner mig riktigt handikappad, men efter att ha köpt en ryggsäck i helgen känner jag mig ”lite” friare, mobiltelefonen får bo i behån uppåt, framåt, starkare!  

kommentarer, 198 Visningar

Kommentarer

kommentarer

annaemmalinnea

Posts Google+