Tävlingsdagen del 1

30 april, 2016
30 april, 2016

Vaknade tidigt, 06:30. Trodde jag skulle ha ont i huvudet pga av vodkan jag skulle dricka utspritt under natten, men istället var det bara nervositet i kroppen:) Mina medtagna lakan var fulla av brun färg

06:45 smsa coach, Karin, som bodde i rummet bredvid, hon skulle komma in och kolla på formen. När jag klev upp såg jag skillnad i spegeln, kände mig liten och hade fått mer konturer. 

Hon skickade in två paket riskakor och en burk jordnötssmör med chokladsmak och fick höra att kroppen såg bra ut. F låg kvar i sängen och sov medans vi gick ner till frukosten. 7 ägg skalades och utetning av gulan och sedan var det havregrynsgröt och vodka till det inget vatten. Sedan riskakor med jordnötssmör. Och inget på hotellfrukosten lockade! Så målmedveten och bestämd! 

Sedan skulle vi börja med håret. Efter isättning av löshår och strax färdiga med locktonen ringer en kompis från tävlingsområdet att vår klass är framflyttad från 13 till 10!! 

Total stress väcktes i mig, medans Karin var lugn, visade hon iallafall och sa vi hinner. Vi packade ihop direkt och tog med oss allt till arenan. 

Väl framme sprayade jag mitt sista lager färg, Karin rullade ut liggunderlag och dukade upp sminket och riskakor med jordnötssmör. På med bikinin och sedan lägga sig och äta och bli sminkad samtidigt! Lyx!!


Lite rödvin på det så blev resultatet såhär: 


Kände mig som en riktig prinsessa!!

kommentarer, 440 Visningar

Kommentarer

kommentarer

annaemmalinnea

Posts Google+