Ny i teamet!

1 november, 2015
1 november, 2015

Hej och välkommen till min blogg här på Team MM Sports!
Jag heter Alexandra, är 33 år och kommer från Göteborg.

alexandra dahlqvist
Foto: Claudia Kent

I början av året blev jag mamma till en liten grabb som heter Gabriel. Och för ungefär sex veckor sedan bestämde jag mig för att tävla i Athletic Fitness på Decembercupen i år. Den här bloggen kommer bland annat handla om min ganska exakt tio månader långa resa från höggravid till scenklar.

Jag arbetar som AD på Bodyscience Magazine och när vi gjorde senaste numret blev jag inspirerad av Evalinda Aarvaag. Min första tanke, stärkt av Evalindas långa karriär, var att jag kunde ta det lugnt några år till. Jag som gärna har ett par ungar till, om jag får, kände att en riktig tävlingssatsning fick ligga i framtiden. Men dagen därpå drog jag allt ett varv till och bestämde mig för att köra nu med en gång. Väldigt kort varsel och mycket lite tid till planering, träningsupplägg och diet, men jag har alltid gillat snabba ryck så jag anmälde mig till Decembercupen direkt. Jag har en lång historia av att planera sönder saker (och därmed inte få något gjort över huvud taget), så det här sättet att leva passar mig egentligen bättre.

Med den här bloggen hoppas jag kunna inspirera dig att satsa lite (på vad det nu är DU vill satsa på) och kanske våga vara lite djärv i dina beslut. Ingen dör av något man inte dör av, och om det inte blir som du tänkte dig kan du ju alltid tänka:

vad_gör_det

kommentarer, 990 Visningar

Kommentarer

kommentarer

alexandra

Posts Google+