Teamträff, posering & kalipermätning

27 april, 2015
27 april, 2015

Vi lämnar en riktigt bra vecka bakom oss med ett antal nya pers. Bland annat 4×140 i böjen men det som slog högst var min singel på 190 i marken. 

Lördagen spenderades till stor del på Sats Slakthuset där det var teamträff. Vi var ett gött gäng som samlades där och lyssnade på en föreläsning som hölls av Kristian, Tobias, Richard, Michaela och Tove. Föreläsningen handlade om förberedelser inför/under tävling samt hur man ska förhålla sig till kosten efter en tävling. Riktigt givande så ett stort TACK till er alla! 

Efter det var det dags att kasta kläderna och öva posering, lagom kul att ställa sig i line med grabbar som ska tävla om ett antal veckor! 

Fick en del små tips av Kristian som jag tar med mig och kommer tänka samt öva på för att presentera min fysik på absolut bästa sätt! Richard gjorde ävel ett kalipermätning på mig och det visade sig att jag minskat på 7st mätpunkter av 9st sen sist vi gjorde en i februari. Ett ganska bra resultat då jag ökat kroppsvikten med ca 3,5kg sen i februari. 

Så nu gasar vi på inför kommande diet! 🙂

Långhelg som väntar, ska bli skönt. På söndag blir det Tyngre Classic hela dagen tillsammans med Veronica 🙂 Hoppas att vi ses där! 🙂

Blandade bilder från veckan..

Fint promenad väder i veckan 🙂

Den nakna sanningen, 90ish kilon

Från lördagens teamträff och föreläsning 🙂

   

Kommentarer

kommentarer

tommievalkeaniemi

Posts Google+