Kanelbullar, marklyft och matlagning

15 februari, 2015
15 februari, 2015

Ännu en vecka närmar sig sitt slut och vi rundade av denna vecka med ett redigt rygg pass. Lekplatsen denna gång var SATS Slakthuset, fräscht och nytt!

Jag och Alex dök in strax innan 17 och började kötta marklyft innan Richard och Anton dök upp. Blev 3×4 på 160 för min del vilket är nytt personbästa för mig i serien. Följde upp med 10set chins där dock samtliga av oss fick se oss utklassade samt besegrade av coach Richard. Helt galna chins den mannen drog av…
Blev även en kaliper mätning på mig då jag var den enda av oss som ville göra det efter att Richard gjort sin, haha! Kommer se grymt ut på scen för honom!

Gårdagen var väldigt lugn, tog en promenad på morgonen och sedan bakades det kanelbullar. Blev 4st plåtar med bullar och fasen så gott det var 🙂
Brist på kavel gjorde att man fick improvisera lite men det gick ju an ändå! 🙂
Rundade av kvällen med att gå på bio och se filmen Kingsman med bästa sällskapet. Den filmen kan jag varmt rekommendera!

Annars har jag hunnit med alla veckans pass och det känns i kroppen. Imorrn kliver jag på den sista veckan på denna tre veckors cykeln.
Dags att ladda på ännu tyngre vikter!

Så lite blandade bilder från veckan..

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentarer

kommentarer

tommievalkeaniemi

Posts Google+