Ett stycke jag och ett år av erfarenhet.

1 februari, 2015
1 februari, 2015

IMG_2725

Detta blir mitt första blogginlägg och i ärlighetens namn är jag lite osäker på vad jag ska skriva om, hur jag ska få detta att bli en rolig läsning och vågar heller inte lova vad denna blogg kommer att handla om eller ha fokus kring (mer än träning). Så vi börjar väl på lättast möjliga sätt!

Vem är jag?

Tobias Axelsson Bentzer, 25 år gammal, bor i Stockholm i en liten härlig etta.
Mina dagar är och har sedan oktober 2013 varit täckta av jobba, utb, föreläsningar, böcker och träning 24/7, den tid jag inte spenderar med yrkesrelaterade ärenden, prioriterar jag min familj och min vackra dam. Jag har ett glödande intresse för anatomi, biomekanik, kost, hälsa och träning. Jag jobbar som personlig tränare och coach (många gånger bege delarna i kombination). Även om jag är fullt medveten över att jag kanske jobbar ”för mycket”, så försöker jag lever efter filosofin att balans är nyckeln till lycka (egentid, jobb, kärlek, familj, lek och vänner måste alla ha en plats). Jag har alltid haft ”lätt” för att kliva utanför min komfortzon även om jag inte tycker det är speciellt kul.. Jag antar att jag lugnat mig själv med tanke över att ”-känns det läskigt så är det utvecklande”. Av andra anses jag vara målmedveten och driven ”-Du gör alltid vad du bestämmer dig för” får jag ibland höra, vilket jag anser är en bra egenskap. Några av mina mindre bra egenskaper är nog att jag är envis och har VÄRLDENS sämsta tålamod när blodsockret är lågt.

2014 tävlade jag inom SKKF med MM sports som team, dessa tävlingar var.
-Sweden grandprix.
-Body classic (numera Tyngre Classic).
-Svenska mästerskapen.

I alla tävlingar ställde jag upp i grenen Mens physique.
Jag anser mig själv tagit vara på den erfarenhet och sökt svar på det frågor som uppkommit under dessa satsningar, vilket har lett till att jag känner en stor trygghet i min kunskap kring bland annat tävlingsdieter (även om jag känner mig långt från färdig). Jag har för nuvarande en hel del klienter som jag med stor sannolikhet kommer dela med mig av här och även tre av dessa som nu påbörjat sin satsning fr.o.m. idag (2015-02-01) inför Tyngre classic (även dessa är med i team MM sports).

Då jag kommer göra mitt bästa möjliga för dessa klienter och atleter avstår jag själv från någon tävlingssatsning för vårens tävlingar. Jag har dock fått en viss kärlek för styrkelyft och kämpar tappert för att nå upp i ett total på 600+ och vidare. Mer än det är mina mål nu att få upp min ämnesomsättning så högt som möjligt, att inte gå över 10% kroppsfett och att bygga så mycket massa som möjligt. Så här långt kan jag erkänna att mina ben känner jag knappt igen sen oktober (tackar gud för sumomark och knäböjar). Känner jag mig själv så bra som jag tror, kommer jag dela med mig av min erfarenhet/kunskap som ni läsare kanske kommer dra nytta utav.

Vill ni veta lite mer om vem jag är kan ni läsa min presentation. När är det matlagning och jobb som står på schemat.

/Bentzer

 

kommentarer, 324 Visningar

Kommentarer

kommentarer

tobiasbentzer

Posts Google+