New in!

21 oktober, 2014
21 oktober, 2014

Då var det min tur att få dra till posten och hämta ut mina nya teamkläder. Och fy helvete vad snygga dom är! Riktigt fett med grentryck och namntryck. Personligt och lite ballt :)
Blev dock inget extra swagigt benpass idag. Fick träna innan jag hade hämtat ut mina kläder. Men det blev swagiga 30 minuter på bandet med team-tischa åtminstone :) Fick hem ett linne, två tischor och en hoodie. Borde nog ta hem ett par byxor också kanske.

Benpasset gick bra. Hade tänkt köra 8 set knäböj på tunga treor. Gick på för tungt och gjorde en tung två och sänkte sedan, bet ihop och rev av 9 set tunga treor istället. Fortsatte med kompletterande övningar.

Nu laddar vi om för ett tungt axelpass imorgon. Militärpress som given basövning!

Nu – nötfärs!

photo (12)

kommentarer, 177 Visningar

Kommentarer

kommentarer

shadychris

Posts Google+