Nu rullar det!

20 oktober, 2014
20 oktober, 2014

Då är vi inne på en ny vecka och nu är det mindre än fem veckor kvar till tävling. Så jävla häftigt!
Igår anmälde jag mig och syns nu på Decempercupens hemsida under ”anmälda” och jag bokade även både tanning och hotellrum. Så nu är det verkligen on! Köpte 10 kg kyckling idag så nu har jag fram till tävling. 10 kilo färdiglagad och tärnad kyckling, fy helvete vilken lättnad. I börjn av dieten bävade jag för alla jäkla matlådor. Väga ris okokt, sen väga det kokt och fördela det. Sedan väga kyckling rå, laga den och väga igen och fördela jämnt. Här går det förmodligen bara göra en avvägning med ögonen och få det relativt jämnt. Lagar man mat för tre dagar så ska ju all den energin ätas under tre dagar och sen om det är jämt fördelat på grammet… Men det känns fel. SKITSAMMA. Nu är det fan nästan kul att göra matlådor. Kyckling är färdig och att väga upp ris och slå på riskokaren är inte särskilt farligt. Det jag gör sen är att jag delar upp riset och kycklingen i matlådor och steker sedan ihop varje matlåda för sig med sambal olek och diverse kryddor. Smidigt!

Dieten i sig går bra. Jag kan träna bra och hungern tar inte över. Dock är nog mina ätarlördagar väldigt viktiga för att få ihop det hela för mig. Får nog se till att snygga till kommande lördagar lite. Vikten har jag inte koll på och knappt fettprocenten heller. Gick och mätte mig på ett ställe två gånger och visade först 10,1 och två veckor senare 9,2. Den tredje gången jag mätte mig gick jag till ett annat ställe av olika anledningar. Här gjorde vi en 4-punkts-mätning istället för 3-punkts. Den visade hur som helst 8%. och den siffran tar jag väl med en nypa salt. Det viktiga är vad den visar nästa vecka 🙂

Är verkligen pepp på tävling nu! På söndag har vi teamträff i Göteborg, min första med team MM sports.Ska bli skönt att få svar på alla frågor man har som tävlande för första gången. Bli bedömd i grenarna och få pekpinnar på poseringen. Allt är verkligen nytt. Chins-SM och nån lokal tävling är det jag blivit bedömd på och det säger kanske inte särskilt mycket. Diet har jag väl provat på innan men utan ett direkt mål och då blir det som det blir. Nästa diet kommer säkerligen bli lättare att utvärdera, nu har jag inget att jämföra med. Men jag är nöjd. Det kunde kanske gått fortare men det är ändå ett tag kvar. Men framförallt har jag aldrig tömt eller laddat. Det ska bli jävligt kul. När man säger ”jag håller mycket vätska” säger det mig egentligen ingenting. Hur ser jag ut efter en tömning? Ska bli kul att uppleva 🙂 Och det är också något jag måste reda ut på söndag. Hur faen gör man det egentligen optimalt?

 

Nu ska jag dra iväg en beställning på MMsports.se Det behöver fyllas på med diverse vitaminer, mineraler och annat smått och gott. Det kanske du också behöver? Ain’t no sunshine this time of da year. Jag förväntar mig att en tidigare beställning dimper ner hos posten här imorgon. Vi får se. Let’s just say att i så fall blir det ett jävligt SWAGigt benpass imorgon. 😉

 
photo (11)

Matlådor mån-tors (hade inte plastlådor så det täcker fredagen).

photo (10)

Lite missvisande bild. Bilden visar kanske en lite grövre arm än den borde men de visar å andra sidan mindre veinz än den ska så det jämnar ut sig 🙂

Christian

 

 

Kommentarer

kommentarer

shadychris

Posts Google+