On the move

1 oktober, 2014
1 oktober, 2014

Dieten flyter på och jag har verkligen hittat tjusningen i att promenera. Det känns numera helt fel att ta bilen till gymmet och ännu viktigare känns det oerhört bra att ta en promenad dit istället. Det är perfekt att blanda sin pwo, lyssna på nån podcast och få sig lite frisk luft, lite motion och vara någorlunda varm redan när man kommer till gymmet. Pwo:n består idag av Vitargo, beta alanine och gakkic. Ett jävla raketbränsle. Och GOTT! Det bästa är ändå Vitargo blandat med bcaa med colasmak. Herrejävlar i min lilla låda vad gott det är.
Jag vet att många har svårt för konsistensen som blir av vitargo men själv tycker jag det är gött när det är lite krämigt.

Igår var det vilodag enligt mitt uppägg. Därför fick det bli 5 kilometer på kransmossen istället. Tänkte smälla upp en fräsig bild från Runkeeper här men min telefon lever ett eget litet liv. Här kommer en tumme upp i min dagsfärska Body science-mössa istället :)

IMG_0145

 

Resten av mitt lilla dietliv består annars i träning där jag fortsätter med det excentriska och ett ständigt matlådelagande. Tre lådor med kyckling och ris ska packas med till jobbet varje morgon. Idag hade jag dock lyxen att min kära flickvän hade stekt ihop de matlådor jag hade förberett så att det var klart när jag kom hem från gymmet. Så jäkla gött att inte stå och veva framför spisen ikväll. Det behövde jag :)
Idag har halva dieten har gått och nu är det nedförsbacke! Let’s gooo!

image (3)

image (7)

Christian

 

 

kommentarer, 160 Visningar

Kommentarer

kommentarer

shadychris

Posts Google+