25 veckor diet, jäkla massa träningspass och två guld i AF

17 november, 2015
17 november, 2015

Tjena, det var ett tag sen man skrev ett inlägg, här kommer ett inlägg om min senaste satsning och tankar för framtiden.

Som vissa av er vet så tävlar jag i Athletic Fitness, målet detta år var först och främst SM.
Dieten började jag med i början av november och fram till SM vart det totalt 20 veckors diet och ungefär 16.5 kg minus på vågen. Allt gick som planerat, dock så är det inte så jäkla enkelt.
Oftast så får folk se den positiva biten från dieten, man lägger upp fina formbilder, ser glad ut på bilderna etc, dock så kan jag berätta att man har sina dåliga dagar (blir fler mot slutet när fettprocenten blir låg).

Hur gick det då?
Jo, ett SM guld och fem veckor senare ytterligare guld på Tyngre Classic 2. Detta var absolut mitt bästa träningsår hittils. Utvecklades så MYCKET från min första tävling till dessa två. Satte betydligt fler chins och dips. Men hade framförallt lagt på mig bra mycket muskler än vad jag hade hoppats på.

Jag har just nu inga planer men om jag känner mig rätt så kommer jag snart bli tävlingssugen igen. Just nu är målet att träna så hårt som möjligt för att växa lite till. Jag kommer i alla fall att tävla i Athletic Fitness tills jag känner mig redo att göra debut i Classic Bodybuilding.

Nedan får ni se några bilder 🙂

1
Prisutdelning

2
Prisutdelning SM

3

Prisutdelning SM

4

Backstage Tyngre Classic 2

6

Sidepose Tyngre Classic 2

5

Lineup Tyngre Classic 2

7

Chins Tyngre Classic 2

8

Dips Tyngre Classic 2

9

Hinderbana Tyngre Classic 2

10

Hinderbana Tyngre Classic 2

Kommentarer

kommentarer

romanhassas

Posts Google+