Alltid fokuserad

9 juli, 2015
9 juli, 2015

Tjena!

Tänkte skriva ett väldigt kort inlägg idag.

Status: 9.5 veckor kvar, ska väl ner ytterligare 5 kg. Ligger i fas med dieten och träningen känns bra.

Åter till ämnet. Jag har märkt att sedan jag var yngre så har jag varit en person som är väldigt ”antingen eller”.

Antingen håller jag på med musik (och blir bäst) eller så spelar jag ingenting, antingen så tränar jag taekwondo 6 dagar i veckan eller så tränar jag inte det alls, antingen så går jag all in på gymmet eller så gymmar jag inte alls. Ja ni förstår… Oftast så har det lett till bra saker. Men ibland kan det vara negativt. Jag kan liksom inte slappna av, jag är så sjukt tävlingsinriktad att det ibland blir jobbigt, speciellt när det inte går som jag vill. Därför ser jag alltid till att fokusera till 100% på mitt mål och uppnå dem. Annars gör jag mig själv besviken. Antingen så ser jag till att vara bäst eller så sysslar jag inte med det jag gör. =)

Nedan kommer lite bilder från de senaste veckorna.

1

Börjar bli riktigt smal nu, syns på ansiktet.

2

Att dieta är inte så dumt, helt okej mat. Jag klagar inte.

3

Igår körde vi teknikträning och fick hjälp av Kristian Sewén. Tack för det vännen!

4

En bild från ett repportage som jag var med i för tidningen Ingenjören.

Kommentarer

kommentarer

romanhassas

Posts Google+