Maxat

3 mars, 2015
3 mars, 2015

Nu är det inte många dagar kvar. Min sambo har varit i USA i snart 30 dagar och åkt snowboard, innan det var han i Hemsedal två helger i rad. Så vi har inte sett varandra sådär överdrivet mycket det senaste. Jag tycker självklart det är tråkigt men vi är båda två starka individer med stora intressen och driv. Det bästa Oscar vet, är att åka snowboard och behöver det i sitt liv för att vara lycklig, hur kan jag då inte bli lycklig av att han får göra just det!?

Så de här veckorna har jag haft Oscars lillasyster boendes hos mig för att hjälpa till med vår hund och jag har maxat träning, skola och jobb under tiden.

Löpning 3-4 mil, cyklar 5-10 mil (i form av transport), klättring 1-2 gånger (eller annan armträning) och ben/bål/spänst/rörlighetsträning efter tid och ork per vecka. Ungefär så här har min träning sett ut i 4 veckor nu mot en högre progression till sista veckan. Tur att man har så grymma vänner. Oscar kommer hem på torsdag och då blir det en vecka välförtjänt vila.

imagepilatesboll

Kommentarer

kommentarer

ocrkarin

Posts Facebook Google+

Jag läser nu mitt tredje år av fyra på Osteopathögskolan i Göteborg och utbildar mig till Osteopat. Innan dess har jag läst en termin på Sjukgymnastprogrammet i Göteborg, 30p. Jag började läsa till Osteopat för att utveckla mina kunskaper inom kropp och hälsa. För att kunna hjälpa människor till ett starkare och friskare liv. Tidigare har jag spelat fotboll i division två och var lagkapten som 17 åring i division 3. Jag har alltid varit driven att föra människor, grupper och mig själv framåt genom att inspirera, motivera och leda. Från 2008 har jag åkt mycket snowboard, cyklat, löpning, klättring och längdskidor. Idag tävlar jag i OCR- Obstacle Course Racing, hinderbanelöpning sedan i maj 2014 och satsar på en bra placering i VM 2015.