Första Inlägg!

29 juni, 2014
29 juni, 2014

Söndag

Sista dagen på semestern. Jag har haft semester i en vecka och tiden har bara sprungit förbi! Innan semestern var det så många som fråga vad jag skulle hitta på och om jag skulle resa, jag blir så trött på hetsen om att man måste resa för att man har semester. Min tanke var att äntligen få ta det lugnt, göra det jag vill göra/känner för utan att behöva stressa iväg som det ofta blir i vardagen. Min semestern har blivit precis som jag ville: Tränat  2 pass/ dag, ätit otroligt god och nyttig mat (ger lite tips sen) och fått spendera tid hemma i lugn och ro, vilket det inte blir så mycket av i vardagen. Jag har jobbat lite med några klienter och fått lägga lite extra tid och krut på deras träning, vilket jag tycker är helst fantastiskt roligt! En av mina klienter som jag haft i en månad som får kost och träningsprogram av mig har tappat 8 cm runt midjan, och fått en enorm ökning i styrka och muskelmassa, men bäst av allt är att han mår bättre än någonsin, har alltid energi och känner sig otrolig motiverad till träning. Att få höra sådant värmer verkligen.

Mat

I veckan har jag testat några nya recept när tiden har funnits. Eftersom jag äter endast hög kvalitativa kolhydrats källor, glutenfritt och helst hög andel fullvärdigt protein i måltiden så blir det ofta begränsningar. Ett bra tips är zuccini- pasta! köpte en ”skalare” som skalar strimlor som pasta, stekte i olja och kryddor, otroligt gott som tillbehör.

Nästa tips är kvarg-glass. Otroligt gott och nyttigt! Innehåller: kvarg, äggvita, body sience vassleprotein (päronsplitt), kokos, stevia och lite mjölk. Super bra dessert när det är varmt!

Träning

Träningen har gått riktigt bra denna vecka. Känner verkligen att sömn, bra mat och minskad stress är viktiga komponenter för att träningen ska gå bra. Det ska jag verkligen komma ihåg när vardagen rullar igång att försöka bibehålla dessa tre. Men det ska nog inte vara några problem. Det är ju alltid kul att känna att man kan ge allt på träningen! Lite mer om mina pass kommer i nästa inlägg!

Nu är det dags att njuta av sista dagen ikväll blir det grillad kyckling med zuccini, svamp, lök, färsk potatis och sallad! :)

no

kommentarer, 497 Visningar

Kommentarer

kommentarer

normanmikaela

Posts Google+