Många tankar .. Har dieten gått på hjärnan nu.

8 november, 2014
8 november, 2014

Varning texten kan innehålla många felstavningar.

Det närmar sig med storm steg.. Ca 15 dagar till scenen . Dieten har bara rullat på rätt smärt fritt.
Hitta ett foto från den 3 maj, oj vad jag ser rund ut, så upplevde jag inte mig själv . Frågan är, trodde jag att det fans mer massa under fettet än vad det verkligen fans. Som jag skrivit innan, dom där hjärn spökena…

image
Roligt att läsa alla atleters bloggar mot scenen (Decembercup / Luciapokalen) . Det finns nog lika många dieter som det finns atleter . Vissa kör massor med cardio o lever helt utan socker ( ättardagar) . Andra har nästan ingen cardio men massa med ättardagar . Men det gemensamma är att alla kämpar hårt men på olika sätt. Men alla kommer i form. Som vi säger här hemma när vi står på scenen så är vi vinnare över alla som bara snackar men aldrig når sinna mål eller vågar sätta några mål.

En vanlig fråga alla som håller på med detta får är Vad ska ni göra sen? Ja vad ska vi göra?
Fortsätta att leva som vi vill. Man har ett liv , utnyttja det. Min far blev inte så gammal o jag närmar mig den åldern han var när han gick bort så mina tankar är mycket där. Han var oxå rastlös som mig, tror jag, med många projekt i luften. Han byggde hus ,husbilar , renuvera gamla bilar, drev ett eget företag . han som jag behövde utmaningar o mål för att må bra tror jag. Bevisa för mig o alla runt mig jag kan om jag vill. Eller slösar jag min tid med alla timmar i gymet & garaget. Ska jag lägga all den tiden i en karriär som kan ge mer pengar långsiktigt. Nu tänker ni Barnen då! jo barnen går alltid först men ett fel jag tycker många gör är att dom lever för barnen jag vill leva med mina barn. Vad då leva med för? Allthandlar inte om vad barnen vill utan vad vi vill det är vårt liv oxå o vi ska ju inte sluta göra det vi vill för att kunna vara bra föräldrar. Allt för många frågar sinna barn vad dom vill äta vad dom vill göra. Det är du som förälder som bestämmer det. De är barn.. lått dom vara det så dom inte behöva göra en massa vall. Det kommer en tid när dom kan börja bestämma själv om olika val men inte vid 5års ålder.
Mycket tankar nu .. Undara om det är dieten som nått hjärnan ….

Nä nu ska vi på gåsamiddag med släkten .. Japp Linda & jag har egna matlådor med oss.. Vårt liv vårt val…

image

 

kommentarer, 515 Visningar

Kommentarer

kommentarer

martycronvall

Posts Google+