En veckas vila

1 mars, 2015
1 mars, 2015

Har varit med familjen o goda vänner en vecka i Lindvallen åkt skidor. Man trodde man var vältränad .. Men oj vad det kändes i benen redan första kvällen. Vi åt gott o drack gott men nu är vi hemma i verkligheten igen med vägda matlådor med strikt kost. Jag tycker det är skönt o vet hur mycket jag ska äta o vad. Annars äter jag  till jag mår illa. 

 Träningen går framåt . Har börjat få tillbaka styrkan som försvan under diet. Det blir tyvärr inte alla pass med min fru nu ,  vi får pyssla ihop var dagen så gott det går. Barnen tränar fem dagar i veckan o vi fyra , och tyvärr är det bara sju dagar i veckan o tjugofyra timmar på ett dygn. Ska även få tid för mitt bilbygge (Frank) 

Vi var o körde ett söndags pass idag , vi har riktigt roligt när vi tränar ihop. Blev ett hårt/ tungt axelpass. Barnen var med. Vi hörde flåsande o pustand från där barnen var. Dom brukar alltid var tyst o koncentrerade på var sen ipad. Vi smög oss på dom för se vad dom gjorde… Våra barn är sladdade ! Dom träna dom oxå.





Edit

Kommentarer

kommentarer

martycronvall

Posts Google+