Då var den stora dagen avklarad

24 november, 2014
24 november, 2014

image

Det har varit en hektisk vecka/ helg kan man lugnt säga. Jag o min fru debutera på DecemberCupen.

Vet inte riktigt var jag ska börja.  Man kan säga att det är en stor circus alltihopa. Så många intryck på så kort tid.

Kan säga att ha en erfaren coach som Tobias Jönsson som är lugn o trygg under hela kalaset, är helt klart en fördel när man debuterar.  Jag tycker jag har en viss scenvana från modevisningar o dans som jag sysslat med innan men då visste man vad som hände, Var man skulle stå. Hur man skulle stå . Här ropades ens namn upp det var bara att gå ut genom redån, ut på scen, oj man såg inget, skarpt ljus, vilken pos ska man nu sälla sig i?  Innan man blev in kallad på scen har man stått i en korridor som är 1,5m bred med minst 30 personer som håller på att pumpa upp sig. Alla lider av vätske brist, då dom flesta inte druckit något på 20 timmar. Varmt är det.. Jag kände mej lugn hela tiden var inte nervös innan men när första steget in på scen kom det… VAD SKA JAG GÖRA? Det tog mig en stund att landa. Men då var det för sent. Mitt ena ben skakade så  fort jag ställde mig i pos. Jag missa helt ryggposen, magen tappa jag ett par gånger. Men men.. när jag landat sat jag poserna.  Många av medtävlande var i sjukt bra form så jag platsade inte denna gång. Men I will be back.image

Annat var det när min fru steg ut på scen. Det så ut som hon gjorde det varje dag. Riktig primadonna .. Kan bara säga så jävla vacker..

image

Jag får tacka all som hjälpt oss med allt det här ..  Våra duktiga förstående barn som varit med på gymet o aldrig klagat. All släkt o vänner som passat våra barn. Min fantastiska fru som gjort alla matlådor,  fixat med all logistik med var barnen ska vara o jag ska vara. När vi ska träna ,hämta barnen, handla, våra schema har varit full bokade sju dagar i veckan. Sänggående hemma hos oss har varit runt 21:00 & uppstigning 4:30 för morgon promenad, minst 5 gånger i veckan.

Nu ser jag i fram emot Luciapokalen nästa helg. Jag frun o ett par goda vänner ska upp o bo på hotell , bara njuta, äta o dricka gott.

Kommentarer

kommentarer

martycronvall

Posts Google+