Att bara inte våren kan komma

3 mars, 2016
3 mars, 2016

Sitter här och lite bitter…. vakna igår till snö !!!!!!!!! WHY

Jag är klar med vinter min kropp åtror våren orken efter vintern e slut. Mörker är min värsta ovän då jag härstammar ur varmare bredd grader och där analkar våren med 20 grader stundtals. Sverige landet klimatet glömde typ. Söker energi i varje ljuskälla och i varje posetiv själ. Nu är allt en svacka men jag krigar på som ett svin i gymet. Pwo, bra musik, träningsvänner ,poseringsträning . Och min pärla mentor coach Patrik. Jag kan komma till gymmet död men kan ge mig fan på att han har tagit ur mig max och det fanns en del varje gång. Igår möttes vi två trötta själar och ska jag va ärlig livet runt mig har tagit stor energi just nu med en liten son som går igenom emotionell period i sitt liv. Så pwo kändes rätt då! men Patrik fick mig att ångra beslutet efter att avslöja mitt lilla energi knep. SLAKTADE han mig och sig haha vi spydde nästan både. jag har sällan mått så illa. Men insåg att pwo inte va ett måste och jag fick mig en bra läxa på benpasset igår. Inget pwo!!!!! och va inte så stor i munnen har du rätt coach får du äta upp det mångfaldigt. Dock snack om framtid planer hur o allt va det lätt snack om och livet runt. Tror han fick sig ett par goda skratt inombords hehe. Vi överskom om ett ryggpass idag med så lär väl va som 80 år imon för idag vill jag ha rullator. Idag ska jag träffa läkaren med se om dom kan nån gång läka axeln så irriterande 16 veckor till tävling och den stoppar mig . Dieten flyter fram och motivationen ligger lågt men jag ger mig inte den kommer tillbaka smart nog vet jag detta. Bara göra och repitera . Gymmet e mitt tempel och jag vet hur mycket bättre jag mår efter varje träningspass . Sover som en gris när det vart ett tungt pass och tidigt kan det bli med. Tor vi alla inväntar vår med massa ny energi …

 

Kommentarer

kommentarer

marijapopovska81

Posts Google+

34 år 3 barnsmamma bebutant i body fitness 2016. Lyckligt gift med gymmet ;)