tröga tider

14 februari, 2016
14 februari, 2016

Tanken va att blogga en mycket men sjukdomar hemma med barnen o fokus på träning och allt jodligt har gjort att det hamnat i skymundan hoppas vi ska hålla oss friska nu och jag ska hinna göra inläggen jag tänkt med. Just nu kretsar mitt liv kring diet medans en liten hemma tror de kretsar kring godis. Lilla E har en lätt autism diagnos som gör honom en aning mer komplicerad än ett ”vanligt” barn. E fick inflensa och vägrat äta på fyra dagar sedan börja kriget att få honom att äta igen. Som den kluriga mamma man är kör man alla metoder hota funkade inte ;). Men i lördags fick jag i honom äntligen lite och färgen på kinderna börjar återkomma, hade lätt fått en roll  vampyr film denna vecka. Detta är ett tillfälle gymet räddar mig ,min egen tid ifrån barnskrik ,matbråk diskussioner som är omöjliga att vinna mot en diagnos. Att få bara pumpa skiten ur sig själv och bara va i sin värld bort med alla problem och antagande man har som mamma och ensamstående. Gymet råder bot på de mesta läkare idag påstår all psykofarmaka ska göra bättre. Sover som en prinsessa skakar av mig skit och är fasiken jäkligt nöjd med min tillvaro idag …. trots alla hjärtansdag o inga blommor väller in och friare står på dörren. Just nu faller nya människor in i mitt liv  nya utmaningar och roliga saker. Våren är på intåg och igår fick jag reda på att en väldigt fin vän anslutit sig till vårt team Å glad .Det kommer bli vårt år bara vet de nu är det full fart och rocka skiten ur detta året 🙂 .

Hade dog date med fina gabriellla och alfons igår. Rahya va lite tvär men de styrde upp sig o dom fann varandra så kul !!! IMG_20160213_171842

Kommentarer

kommentarer

marijapopovska81

Posts Google+

34 år 3 barnsmamma bebutant i body fitness 2016. Lyckligt gift med gymmet ;)