söndagen o mot mål….

27 januari, 2016
27 januari, 2016

I Söndags kom min nya coach vi körde ett bra armpass på gymet …. fick lite tips och lite nya riktlinjer toppen nöjd med upplägget.Mitt nya schema har gett resultat redan idag. Jag beundrar all kunskap som ligger bakom för att prestera och förändra på så kort tid. Att så lite kan göra så mycket. Nu gällrr de två veckor ingen äta dag motiverad ass hell längtar till varje styrke pass och somnar som en bebis på kvällen :-). Fick gjort min allra första poseringsträning med med patrik känns bra men ack mycket att lära o korrigera bara de va ett pass i sig. Nu kör vi stenhårt och kul ska det bli med både vågen och förändringen dessa två veckor :-)….. IMG_20160125_095855

Kommentarer

kommentarer

marijapopovska81

Posts Google+

34 år 3 barnsmamma bebutant i body fitness 2016. Lyckligt gift med gymmet ;)