Det går bra nu

17 juli, 2015
17 juli, 2015

Äntligen över 70kg! Skönt att slippa tänka mer på det nu. På PT timmen (onsdags) fick jag mitt nya schema och så körde vi axlar. Testade köra en pressövning (lätt bakåtlutad hantelpress) och så körde vi suuuuuperlångsamt och det funkade! Blev riktigt trött i framsida axlar trots låga vikter och utan att det gjorde för ont i min brachialis som jag har problem med fortfarande. Härligt att det går på rätt håll. Rejält med träningsvärk både igår och idag med. 

Igår gick vi igenom lite av de nya övningarna (har maxstyrka nu) och körde rygg. Har fått en ny favoritövning; sälrodd (90 graders rodd liggandes på bänk med stång) som tar baksida axlar. Blev poseringsträning också (bara t-walk) och coachen var riktig nöjd på slutet, roligt. Klackarna känns bättre för varje gång 🙂 
Idag blev det ett armpass och även det gick riktigt bra. 

I brist på andra bilder får ni en bild på min lyxlunch från igår 

  

Och två bilder på Stoffe (har också den övningen på mitt armpass). Fast mina armar är lite större såklart 😉

 

 


  

Kommentarer

kommentarer

Linnéa Henningsen

Posts Google+