Stoppljus!

30 april, 2013
30 april, 2013

Ett sånt skulle jag vilja ha!! Ett som lyser rött när jag ska vila eller låta bli att göra nått jag hade tänkt. Gult när jag ska varva ner lite och vänta en stund med ett beslut. Och grönt när det bara är att köra på!! Fan vad enkelt det vore, och alla säger det som en självklarhet! Du måste vila mer, eller du du måste si eller så, dra inte på för hårt när du mår bra, etc etc, etc Hur fan ska jag veta!? Så i 30-års present önskar jag mig ett stoppljus!! Gud glömde ge mig ett sånt när jag föddes!

Huvudet upp och fötterna ner och då får jag vara nöjd. Den senaste tiden har inte alls varit speciellt bra. Från uppvarvad, krasch boom bang, nervarvad, trött och slut i kroppen, som senare vandrade till huvudet. Att börja gråta det första man gör när man kliver upp på morgonen, normalt? Ja just det ja va ju inte speciellt normal heller har jag ju kommit fram till för längesen! Många bäckar små blir till ett hav… Detta hav, med vågor man antingen ska rida på eller rida ut! Är nånstans därimellan just nu. Tagit en time out, tryckt på stoppknappen en stund, väntar på en positiv våg att hoppa på, stockholm gav som vanligt mersmak men kroppen talade så vänligt om att det inte var dags än när jag landade hemma i fagervik igen. Dagarna går lite i slowmotion och då får dom väl göra det då. Har nånstans lärt mig att acceptera att det är såhär ibland och ingen ide att kämpa emot. Har lite svårt med det i gymmet, blir FÖRBANNAD när det aldrig lossnar. Kroppen svarar inte alls. Vad det beror på? Trötthet, utmattning, allergi eller nått annat ingen aning, men jag kämpar och tänker fortsätta göra det tills det lossnar om det är imorrn (HOPPAS HOPPAS) om en vecka, månad eller ja inte längre DET SKA GÅ! Försöker så gott jag kan lyssna på kroppen nu.

Så där har vi status på fröken Lindström varken mer eller mindre!

Comments

comments

Frida Lindström

Posts Google+