Tack Stockholm!

30 april, 2013
30 april, 2013

Och tack coach Linnsen, Jenny, Peter, Kristian, Johannes, min bästa Märta och många många fler, för en fantastisk helg IGEN!

Jag och coach (så roligt och kalla han för coach, tror han gillar det också) satte oss i bilen på torsdagmorgon för ett lite kortare äventyr i storstan, ingen tävling denna gången 🙂

Jag var fortfarande tröttare en tröttast men Linnsen skruvade upp volymen i bilen och sjöng för full hals och sakta men säkert började också fröken att vakna till liv. Väl i stockholm var humöret på topp igen och snart skulle vi ju träna!! Jo suget började att komma tillbaka. Efter lite sightseeing (läs köra fel) i stockholm landade vi till slut på odenplan och mmsports butiken och träffade såklart massor med trevliga människor. Sokm liten blyg bondjänta så uppskattar jag detta jättemycket, att få komma utanför Timrås gränser och uppleva lite liv och rörelse och att man blir så härligt mottagen av alla. Skitkul verkligen! Det blev träning på nått SATS som jag inte minns vad det hette och jag fick med mig väldigt många värdefulla tips därifrån. Man lär sig nått nytt varje dag!

Här kommer resten av resan i bilder!

En ny spännande variant av armhävningar, skitkul men jobbig!
Coach and me!
Kan man bli annat än inspirerad??!! Stort Tack till er!!
Är jag i sthlm passar jag på att äta sushi på sushi yama gärna både en och två dagar =) Sjukt gott specellt när man skär upp lite extra melon till! Den där gröna algsalladen är fantastisk!
Min vapendragare och allra bästa vän som funnits där i ur och skur i med och motgång! Älskar dig som fan hjärtat!!

Riktigt skönt gäng! Tack ni gjorde min kväll! =)

Riktigt bra avslut på lördagen, häng med Märtis hela dagen, sushi och årets första T-shirt dag!
Hemma i fagervik igen!

I bilen påväg hem sjung vi Lars Winnerbäck och Melissa Horn för full hals, lite skratt och lite tårar precis som det ska vara!

Tack stokholm för den här gången hoppas vi ses snart gen! (Ja vem trodde att jag skulle skriva så, hon som skulle leva och dö i fagervik resten av sitt liv) Man skulle få åka ner en gång i månaden, tror det skulle vara gott för själen på många sätt!

 

 

 

 

Comments

comments

Frida Lindström

Posts Google+