Time to put that fightingface on!!

23 april, 2013
23 april, 2013

Önskar jag kunde skriva om tävlingsplaner, grymma träningspass, en massa nöjen, en vardag som bara flyter på. Men hur roligt vore det om allt gick som en dans hela tiden? Det skulle ju vara förbaskat skönt men jag har lärt mig att mitt liv är och kommer nog aldrig vara en dans på rosor. Upp som en sol och ner som en pannkaka är ett uttryck jag får använda ganska ofta. Men what the hell, när det är bra så är det jävligt bra, jag dansar i köket, gråter till en soluppgång, drar PB i mark, och studsar fram när jag går. Men jag skulle förmodligen aldrig göra alla dom där sakerna om jag inte sett den andra sidan av det. Ja ok, jag gasar på fortare än vad min motor klarar av ibland. Vissa smällar blir värre än andra, men för varje smäll jag tar mig igenom så lär jag mig nått nytt och varje gång känns det som att andas för första gången, att skratta för första gången, att se solen för första gången. Kanske därför jag upplever lycka på ett speciellt sätt, kanske därför jag ens vet vad lycka är.

”Gud kittlar oss med en fjäder när vi gör något opassande. Om vi inte lyssnar, då tar han fram en slägga”.

Jo det har vart lite tungt just nu, gick på för hårt, kropp och knopp sa ifrån, det har vart tungt både i och utanför gymmet. Bägaren var full och rann över, skafferiet behövde rensas. Har iallafall inte släppt träningen men taggat ner lite. Jag hoppas verkligen att motivationen och tjurskallen Frida kommer tillbaka. Andas har jag gjort, en underbarkänsla och idag skrattade jag. TACK Andreas Linnsen för att du shine up my day din lilla duracellkanin och TACK Lars Berglund för din front chest discodans, du fick mig att skratta igen!

Idag stod böj på schemat och som alltid tror och tycker jag att jag ska orka lika mycket som vanligt men den rätta känslan finns inte där, jag har inte den rätta knycken som Tjorven skulle ha sagt. Antingen så ger man upp eller så säger man åt sig själv att no matter what så put on you fightingface!!! Så det gjorde jag, mycket tack vare min träningskompis Sofie, som gett mig den där lilla extra glädjen i träningen som jag inte kunnat pressa fram själv, du är grym tjejen! Så det blev ett ganska bra benpass ändå, men jag kan bättre. Dessutom är jag lite eller ganska mycket trasig, en axel som spökat länge, en armbåge som värker varje dag en rygg som gör att det är svårt att kliva ur sängen på morgonen och allmäna rörelsevårigheter. Så imorgon ska jag till naprapaten ÄNTLIGEN!!

FIGHTINGFACE ON!!!

Sen åker jag och Coach Linnsen en sväng till stockholm för att komma ifrån varadagen lite. Och jag ser fram emot ett besök i MMSPORTS butiken för att handla lite godsaker! =)

Jag hoppas kunna styra upp nått slags träningsupplägg för framtiden, just nu har det vart mycket disco och anpassade övningar för alla skador och rent allmänt för min klena kropp och knopp. Har väl aldrig egentligen haft ett träningsupplägg tidigare så det skulle vara sjukt spännande att prova. Nu kanske jag är redo att lägga min träning i nån annans händer, men jag vet att jag inte kan göra det till vem som helst, det måsta vara nån jag litar på och jag har lovat mig själv att då ska jag lyssna också. Mitt motto är ”det finns mycket forskning, men ingen har forskat på dig så var din egen forskare”

”Att göra samma sak om och om igen, och förvänta sig ett nytt resultat, är det första tecknet på en idiot!” (Einstein)

Ett tappert försök att ”hotta” upp träningsgnistan lite en ny ROSA sport BH, visst deen syns inte under linnet men den är ändå rosa!! =) Den lilla pojkflickans fascination för tjejfärger finns gömd där bakom! =)

 NYTT!!

Hittade denna på hyllan i ICA idag. Har aldrg varit nått stort fan av funlight innan men NU är jag det! Fasen vad god den var!!

Och måste ju bara få med mina två änglar också. Världens bästa! Dom som kan konsten att värma ett hjärta.

Med den bilden säger jag GODNATT, time to get some rest!  

 

 

 

Comments

comments

Frida Lindström

Posts Google+