Att få vara sig själv för en stund…

9 april, 2013
9 april, 2013

Detta skulle jag skrivit klart i fredags men det kom saker i vägen såsom trötthet och 1 års firande på Iron plus en fitnessfivetävling som Linnsen annordnade på söndagen, blev en riktigt succe, läs mer om det längre ner.

FREDAGKVÄLL

Nä ingen Norrlandsguld ikväll men en sväng till gymmet, my second home Iron Works Sundsvall som för övrigt firar 1 år i helgen!!! Grattis! Är så tacksam att detta gym öppnades, att Lars och Olov slog slag i saken och uppfyllde sina drömmar. På detta gym har jag fötts på nytt. En ny Frida i en ny värld. Så poetisk man kan bli såhär en fredagkväll, å nej fortfarande ingen Norrlands guld, jag dricker inte ens öl, dricker inte alkohol speciellt ofta allas faktiskt och gör jag det är det en Frida special, ferrnet i dricksglas ska det va för dom riktigt hårda, där har ni nått och bita i grabbar, öl och vin är för veklingar, punkt! (Läses med glimten i ögat då)

Att jobba på sjukhuset tar mycket kraft och energi, det är full fart från att man kommer tills man går hem, det är prover, nålar som ska sättas, patienter som skall upp och ner i säng, fram och tillbaka till röntgen, operation, etc etc ja listan kan göras lååååång. Jobbade kväll igår 13:30-21:30, kom i säng vid midnatt, ställde klockan på 05:00, började jobba 06:45 och gjorde helg lite tidigare vid 15 tiden och svängde ner till Iron för ett ryggpass, fortfarande stressad slängde jag mig in i gymmet, fokus?? Öh not so much till en början och kroppen var inte med på noterna riktigt heller, men det tog sig, inget PB-pass men ryggen fick en genomkörare med lite viktade och kroppsviktade chins, rodd, lätta marklyft (riktigt sliten i ländrygg och ben) plus några andra finlirar övningar som avslutades med 150 rep vader och mage. Fick träffa dom bästa, suga in lite positiv energi ett riktigt bra avslut på dagen! Att få ta av sig sjuksköterskerollen och kliva in på gymmet och få vara sig själv. Avslappnad i sin rätta kostym och jag är så tacksam för alla snälla glada människor som förgyller tillvaron på Iron Works och att jag kan få vara mig själv, det lilla yrvädret, fröken överallt och ingenstans, ibland glad och sprallig, yberfokus frida som varken ser eller hör något, glad eller ledsen spelar ingen roll man får vara som man är! TACK!

Coach Linnsen och världens tuffaste Rosanna! En tjej jag älskar att träna med, hn har så mycket jävlaranamma och vilja för att inte tala om humor, dom här två förgyllde min kväll!

Helgen bestod sen som sagt av 1-års firande av gymmet! Det bjöds på tårta och glada miner hela lördagen. Själv var jag fröken tråkg och åkte hem tidigt men jag var lite väl trött på lördagen så behöve rehabba mig själv lite, med mat och sömn. Det verkade ge resultat för söndag morgon var jag pigg igen. Skulle gå lite på bandet innan eftermiddagens tävlingar men det blir visst löpning!! Längesen jag sprang nått nu men kondisen verkar sitta i 5o min blev det, ökade hastigheten och avslutade på 5 min speed 13! Såååå skönt och svettas. Harmonisk som en filbunke sen så jag kunde vara räknare på tävlingen.

Jättekul tävling, Linnsen skötte detta finfint! Tror publiken tyckte det var roligt med så nu hoppas vi på fler tävlingar av samma rang! Det kom ett gäng grabbar från Umeå och tävlade som verkligen var sktduktiga, riktigt kul med ännu mer inspration! Våra grabbar från Iron gjorde också en stabil insats, imponerande styrka där!

The big boss Berglund klädde upp sig dagen till ära =)

 

Fitnessfivetävling!!

 

Comments

comments

Frida Lindström

Posts Google+