Mosade ben, gröttryck och bänkpress!

3 april, 2013
3 april, 2013

Jag älskar verkligen benträning, det finns ingenting som slår att känna sig stark i benen. Ju starkare jag känner mig där ju starkare känner jag mig i huvudet också, på nått konstigt vis känns det som jag växer som människa  takt med att låren växer. Dom har faktiskt växt mina små tandpetare till ben, har fått rensa garderoben och gått från att köpa jeans på barnavdelningen till att växa i snyggjeansen! Det är fasen lycka på riktigt! Hard work pays of! =)

Det började hända grejer på riktigt när jag lärde mig att göra djupa benböj på riktigt, måste tacka Erik Eriksson där för alla tips och trix och för att han orkat lyssna på fröken Lindström med alla hennes frågor och funderingar. Detta plus att man käkar ordentligt med mat har gjort sitt! Synd jag inte hade en före bild på mina ben men vi kan säga som så att det var två streck!!!

Hade ingen bättre benbild men det är ju inte bara benen som växer rumpan hänger ju liksom med på köpet, låt oss säga att jag sitter lite mjukare nuförtiden också =)

 Inget benpass som går till historien direkt, fick kämpa varenda rep igår, var lte försiktigt också pga av att ryggen har varit helt över sen marklyftpasset i fredags, stora svårigheter att böja mig framåt. Det blev iallafall frontböj, stegrade upp vikten till 70 kg, körde 3 set 4 rep, sen 60 kg 3 set 8-12 rep beroende på om jag hade passning eller inte, fokus på teknik och djup. Sen körde jag lite vanliga böj på 60 kg också 3 set med bara kort vila ca 20 sek, siktade på att göra minst 20 rep på varje och jag lyckades. Lite negativa med stopp i botten på 60 och 40 kg, failade tidigare än jag brukar så det kändes att benen var lite sliten. Sen blev det gående utfall med stång. Smala böj i smith supersetat med benspark, sista setet lättare vikt men långsamma både i böjen och bensparken. Försökte mig på att köra lite vader men jag var heeeelt slut! Ska vila 1 vecka från ben och se om jag får tillbaka styrkan igen och spara ryggen lite.

Galet svettig efterpasset så bytte man om till en skön t-shirt harmonisk som få sådär direkt efter. Man är inte snygg efter ett benpass hade nog smink på alla ställen förutom där det var tänkt att sitta =) Nästa gång ska jag tvätta av mg mascaran innan träningen!

Idag var en klassisk ”dagen efter ben” dag, om benen var mos var det ingenting gemfört med hjärnan! Tog en promenad efter frukost sen däckade jag i soffan och sov en timme efter lunchen. Meeen bara att bita ihop för kvällen skulle bjuda på ett bröstpass med coach och det ville jag inte missa, jobbar hårt med min teknik i bänken. Så i med gröt och pallra sig iväg till gymmet. Laddade med lite mer kolhyderater och aminosyror BCAAXX Berry som är den absolut godaste!! And guess what! Trots ömma trötta ben som fullkomligt sög energi ur mig så blev det ett riktigt bra pass!! Linnsens energi smittar av sig, vilket jävla humör jag än är på så får han mig att skratta! Lite arg blev jag på honom också när han gnällde på min teknik i vissa övningar, fröken vill kunna allt nu och på en gång! (kärt barn har många namn)

I det stora hela en riktigt bra dag idag! Lite extra kärlek till Iron Works och alla som tränar där som kan få en på bra humör vilken dag i veckan som helst! Grymma är ni allihop!

Avslutade dagen med djävulskt god lax med kokosris (koka riset i halva vatten halva kokosmjölk) Lax med tamarisoya, chili, ingefära och honung. Hittade dessutom nått så spännande som wasabiruccola på willys idag som jag var tvungen att prova, riktigt gott faktiskt.

 

Comments

comments

Frida Lindström

Posts Google+