Axlar i benpressen??

2 april, 2013
2 april, 2013

Jorå det går alldeles utmärkt och det kändes riktigt bra! Tydligen en gammal beprövad öving enligt de liiiite äldre rävarna =) En av dom coach Linnsen, som drog med mig på ett axelpass igårkväll. Hade egentligen tänkt vila men efter kväll/dag (jobbar 13:30-21, sen börjar man 06:45-16 dagen efter) Var det skönt att rensa hjärnan och få bråkas lite med min lilla broder som jag hittat såhär på senare dagar.. Vi delar på alfabetet i diagnoser =)

Utsida axlar, strikta, fasen vad det bränner i axlarna!!

Jag körde sittande, tycker det är lättare att hålla dom strikta på det sättet

Firade påsken med att jobba, vilket inte gjorde så mycket när man har underbara arbetskamrater som bjöd på skratt hela helgen, mycket pga av trötthet tror jag =) Ett par sjukt sköna snygga rosa tofflor, solen som lyser igenom fönstret och en celsius som håller huvudet ovanför vattenytan hela dagen!

Comments

comments

Frida Lindström

Posts Google+