Tävlingsplaner….

29 mars, 2013
29 mars, 2013

Ärligt talat så var jag väldigt osäker till det här med tävling och visste inte riktigt om det var min grej, tänkte fakiskt bara överlåta det åt andra och så kunde jag fortsätta med min träning där i lugnan ro, helst exakt samma tid varje dag, samma dagar, äta samma mat, sova samma tid, äta, sova, träna, jobba och sitta hemma i fagervik och titta när solen går upp! MEN så åker jag till stockholm, rädd och osäker, ville egentligen bara stanna hemma men kommer hem med helt ny träningsinspiration och livslust som jag inte visste fanns! Som jag skrev i tidigare inlägg vill jag bara träna hela tiden, men det är samtidigt mycket annat som snurrar. Och ibland snurrar det lite för mycket, allt går lite för fort för att jag ska hänga med. Då får jag ingen ordning på tankarna och smått kraschlandar lite innan det vänder. Som tur är har man helt fantastiska vänner som ibland lyckas ta ner mig på jorden lugnt och säkert. Tack Anders Graneheim för att du finns, och coach Linnsen, ni är då ena goa grabbarna ni och som finns där och stöttar, fy fan vad jag tycker om er!

Som vanligt bjuder jag på ett fantastiskt fult ”ta i face” =)

Iallafall det jag vet är att jag vill tävla igen, jag vill ha revansch så beroende på hur det går här framöver med både hälsa och jobb så skulle jag vilja åka ner till Göteborg den 25 maj, vem vill inte strosa kring blommande tulpaner i alla färger på Lisseberg! =) Om jag fortfarande känner samma sak, skulle det vara roligt att testa en fitnessfivetävling i sommar också. Jag kommer att ta det lite som det kommer, försöka lyssna på kroppen, hålla mig på marken så gott det går.

http://www.reppower.se/

Jag älskar ju och träna men har i ärlighetens namn inte haft så jättebra koll på varken träning eller kost, jag har gjort som jag känner när det gäller båda bitarna och det tror jag har vart nödvändigt men nu önskar jag mig en coach på riktigt, ibland kan  det vara skönt att få lägga vissa bitar i nån annans händer, och dessutom skulle det vara spännande och se vad man kan göra. Jag har ju grabbarna på gymmet men ingen har ju riktigt tid att hålla den kollen fullt ut sen tror jag at dom är för nära och jag kan inte riktigt lyssna på dom eftersom jag fortfarande är i nån slags trotsålder ”kan själv” är nog född sån. Men det visade sig att efter stockholm är jag faktiskt beredd att lyssna nu! =) Får se om jag hittar nån som vill ställa upp och kanske har lite förtroende och hopp om mig också!

Nu ska jag låta allt lägga sig ett tag, landade efter flygturen igårkväll, kraschade i sängen med kläderna på kl 21:30 och vaknade till vid 02:30, av med kläderna och kröp ner i säng. Hjärnan har gått på högvarv! Nu börjar ett steg i taget, höger fot framför vänster och andas!!

Comments

comments

Frida Lindström

Posts Google+