Kan inte hålla fingrarna borta….

29 mars, 2013
29 mars, 2013

Från hantlar och stänger!!

Fick nog inte bara en blodad tand efter tävlingen, hela munnen är full med blod!! Usch va hemskt det låter men det är faktiskt nått bra! Jag har ett träningssug som inte är av denna värld! Vill träna hela tiden, känner mig glad och peppad! Känns som om nån slags spärr är borta och jag bryr mig just nu inte om vad, när och hur jag tränar bara jag får träna! I måndags blev det axlar, tisdag blev det ett riktigt härligt urpumpande benpass med 5 set på 80 ca 8-12 rep, för att sena stegra neråt till 70 kg (vet nte hur många jag gjorde, tills jag inte orka nå mer iallafall) Negativa på 60 kg, sakta ner, sakta upp, avslutade med frontböj på 40 kg sakta ner sakta upp med stopp i botten, det brände så otroligt skönt!! Lite gående utfall, smala böj supersetat med benspark och vader på det! 2 timmar ben, jag älskar det! Idag jobbade jag 06:45-16, hem och äta sen åkte jag och ”lekte” lite på gymmet med coach dvs herr Linnsen! Tack för att du finns min egna lilla duracellkanin! =) Imorgon blir det ett bröstpass med världens bästa träningskompis Rosanna, hon är så grym den tjejen, 22 år och redan en galning i gymmet, enda tjejen jag kan träna med, där finns inga hämningar! =) Som om det inte vre nog ska det marklyftas med Linnsen på fredag!

Jag har verkligen försökt äta mer mat, tagit extra kolhyderater innan och efter träning och det har gett resultat, lite goa kärlekshandtag och med ”kärlek” kommer styrka! =) Ser fram emot att försöka mig på lite nya PB:n! =) Älskar att göra ett PB, det känns som att vinna VM-guld, jag hoppar och studsar på gymmet så folk måste tro man är knäpp på riktigt, men det är inget jag hymlar med egentligen 😉

Nya träningskläder och lite extra kärlek på sidorna, det är fina grejer det!

IMG_9005
Kolla in handtagen!! I december förra året vägde jag 47 kg, i lördags vägde jag in på 56,9! I december förra året tog jag knappt 40 kg benböj utan att det smärtade i hela kroppen i tisdags gjorde jag 12 utan pass på 80 kg ass to det grass! PB i böj 95! Tänk vad lite mat kan göra! Eller inte så lite, ganska mycket mat =)
IMG_9007
Dagens lekpass, lite hängande benlyft en övning jag älskar!

IMG_9010

IMG_9011
Har gett mig in på en utmaning om fulaste träningsface, spelar ingen roll vad han gör så gör jag det ännu fulare garanterat! Känner mig som en säker vinnare!

IMG_9015 IMG_8818

Comments

comments

Frida Lindström

Posts Google+