Nu ska jag hem och träna dips!!

25 mars, 2013
25 mars, 2013

Men dåså, då har jag gjort min första tävling!! Reppower  i stockholm i lördags. Som jag våndades innan, för det var ju inte bara tävlingen i sig, det var ju också att slänga sig ut i det okända, att lämna trygga Fagervik för första gången på läääänge, att släppa kontrollen, lämna över ödet i nån annans händer för en gångs skull och om man känner mig så skulle man veta hur svårt detta har varit för mig. Tror många var oroliga att jag faktiskt skulle typ ramla ihop eller nått under denna resa. Men stödet jag har fått från alla håll och kanter har varit enormt, knappt så jag förstår det själv och ni alla som hejat på mig, trott på mig, funnits där och stöttat, jag hade inte klarat det utan er! Har haft nått slags lyckorus i  kroppen från att tävlingen var över fram tills nu och det finns där så fort jag tänker tillbaka. Alla nya människor jag träffat som också hejat och stöttat. Vet inte vad som var roligast själva tävlingen eller att träffa alla. Vilket grymt gäng, så glad och tacksam att bli mottagen på detta sätt! Att se dom träna gjorde mig så otroligt inspirerad och det är nog första gången i mitt liv jag faktiskt inte alls tyckte det skulle bli skönt att komma hem till Svallet igen, jag ville ha mer!! Hade kunnat stanna minst en vecka till och bara tränat =)

Själva tävlingen då? Jag var så nervös att jag mådde illa i flera timmar, kunde inte sitta still (vilket iofs inte är ovanligt) men detta var värre en vanligt, knappt så jag var medveten om omgivningen runtomkring mig, tänker såhär i efterhand att jag kunde ju inte sett klok ut, gick runt och vanka som en zombie med ett ansiktsuttryck som hade platsat på vilken efterlystbild som helst! Iallafall, första övningen benböj, det är väl ok tänkte jag, älskar ju böj och är hur trygg som helst att svinga kroppen upp och ner, ass to the grass såklart! Jo pyttsan!! Testa att ställa dig framför en folkmassa och böja!! Min puls var på 200, benen skakade, och vad som gjorde att jag inte svimmade undrar jag fortfarande över! Det gick inte så bra som jag hade hoppats på men jag får vara glad att jag gjorde en enda böj inser jag såhär i efterhand! Fick 27 godkända hur många bortdömda vet jag inte, tydligen så skrek Jenny på mig att gå djupare men jag varken hörde eller såg nånting just då. Efteråt snurrade hela världen och fortsatte snurra ända tills det var dags för dips. Jag ville göra det bättre, jag ville vinna den grenen och körde på allt vad jag kunde, överataggad är i underkant, jag kom inte tillräckligt djupt! 36 dips och 16 godkända!!! Då ville jag bara sjunka genom jorden, tyckte jag var sämst i hela världen, ville hem till fagervik och dra täcket över huvudet MEN jag lyckades boxa ner den där djävulen på axeln, tog mig samman och lyckades gör hyffsade resultat i dom andra grenarna men JAG KAN BÄTTRE! Så fort tävlingen var över kände jag NÄ NU JÄVLAR SKA JAG HEM OCH TRÄNA!!!!

Så mycket spärrar släppte efter tävlingen och det kändes som jag kunde flyga, en sån befrielse har jag väl aldrig varit med om!! Det var lika bra att fortsätta på den banan ta med sig känslan ut i stockholms nattliv med coach och några andra sköna profiler så gick vi lös på dansgolvet hela kvällen/natten! Det var längesen jag hade så roligt och att killar kan släppa lös och dansa sådär, är det inte helt jävla underbart så säg!! Tack grabbar ni gjorde min kväll!!

Jag och världens bästa coach!!!

Det finns så många att tacka för denna helg att jag knappt vet vart jag ska börja men framförallt min coach Andreas Linnsen som drog med mig tll stockholm, stod ut med mig och tog mig hela vägen in i mål. Tack till min fina vän Sofie som jag fick bo hos som stod ut med mig hon också, alla kläder som låg överallt, all mat, kostillskott som jag sprang fram och tillbaka med, att jag kom hem kl 5 på morgonen och började stöka i köket (hungrig) Ett speciellt tack till min lillebror som skickade ett väldgigt fint och peppande sms till mig på morgonen  som gjorde att jag nästan började gråta! Du är bäst brorsan!!! =) TACK till MMSPORTS och BODYSCINCE för denna fantastiska tävling och att jag får vara en del av detta otroliga team, även om jag inte känner mig riktigt där än men jag hoppas att kanske en dag få vara med ”på riktigt”! Ja det också en grym butik har dom med dom absolut bästa kostillskotten och förmodligen den mest kompetenta personalen, vem vill inte ha råd av Jenny Adolfsson eller Peter ”Biceps mannen” Ljungren och många många fler duktiga atleter!

Ja det finns så mycket mer och säga men jag bjuder på lite mer bilder för det är roligare än text! =)

Comments

comments

Frida Lindström

Posts Google+