URBLÅST!

19 mars, 2013
19 mars, 2013

Hemma efter ett fantastiskt skönt pass, hade glömt hur mycket jag älskar tempo och rinnande svett, ja svettas gör man ju annars också men detta är på ett annat sätt! Körde alla reppower övningar i rätt ordning, ganska tätt efter varann, 3 varv, varav dom två första med 5 kg mer än tävlingsvikten och det sista med tävlingsvikt. Faan vad roligt det var! Endorfiner i hela kroppen kan det bli bättre!?

Träning är ju en sak, tävling en annan. Har ju aldrig tävlat i sådana här sammanhang förut och har klarat mig fram till nu innan jag börjat nojja! Halva utmaningen denna helgen är ju själva resan andra halvan är tävlingen. Jag har inte lämnat min trygga vrå i Fagervik på väldigt länge och nu ska jag inte bara göra det utan jag ska tävla också! Shit vad har jag gett mig in på!? Nu börjar jag bli nervös på riktigt!!

Och det här med uppladdning, jag har ingen aning om hur man gör, hur gör man?? Tur jag har min vapendragare och duracellkanin Andreas med mig, den stackarn kommer få stå ut med en nojjig fröken Lindström och det är inget och leka med kan jag lova!! Men ja, jag ska åka iallafall så är det bara, ska bara trycka på stänga av alla tankar knappen, blunda, köra ner huvudet i backen och gasa! Träningen har ju hittills varit rolig och givande iallafall =)

Inga bilder idag, hade fullt upp med att fokusera! Älskar att gå helt in i musiken och bara köra, en rep till, jag klarar en till, har jag gort en kan ag göra en till!! Så gick snacket passet igenom och jag är nöjd! =)

Nu blir det vila och mat resten av kvällen!

Comments

comments

Frida Lindström

Posts Google+