Erkänner mig besegrad!

10 mars, 2013
10 mars, 2013

Det värsta jag vet är att erkänna när jag är sliten, men I surrender, ja jag är väl sliten då och det är dags för lite vila!

Ryggpasset igår gick sådär, innerst inne visste jag, kroppen och knoppen är sliten! Det har hänt mycket på kort tid, kan tyckas vara småsaker men dom är stora för mig. Har ni nånsin kännt att ni springer framför er själv? Som att jag ser hur jag springer där framme men jag kommer inte ifatt. Försöker springa ikapp och dra i handbromsen men det går inte! Det är nästan så att jag vet att snart kommer smällen, det går liksom för bra! Det är nånstans här jag skulle vilja lära mig att bromsa upp och njuta mer av tiden och låta kropp och knopp hinna ifatt varann. Förankra kanske man kan kalla det.

I vilket fall som helst så körde jag rygg igår, med fokus på chins, har haft lite svårt att få till känslan, men igår tyckte jag att det lossnade! Körde 3 set med 10 kg extra då klarar jag ca 4 själv, sen 2 set bara mata, klarade 15 på första och 12 på andra, hade passning av Anders så jag kunde göra några extra när jag kommit till fail. Chinsen var det enda positiva med ryggpasset, sen var jag mest frustrerad över att kroppen inte ville som jag ville så frustrerad att jag körde lite extra vader och mage bara för att! Efteråt var det bara att erkänna, dags för vila för fröken Lindström! Känner igen symptomen och det var bara att kapitulera! Så det blir vila måndag och tisdag sen ska jag försöka mig på nått slags träningsupplägg inför reppower. Jag vet inte om jag kommer att tävla än men varför inte prova en liten mini satsning innan?

Morgonstund har guld i mun!!!

Världens godaste frukost!!

Havregrynsgröt kryddad med pepparkakskrydda och lite vaniljpulver, färska blåbär (många timmars slit i skogen i somras!) Ringla över lite agavesirap, hackade pistagenötter (funkar med vilken nöt som helst) Och dessa fantastiska mullbär och gojibär! Toppa med en vaniljproteindrink (blanda 1 skopa BS Whey vanilj med 1.5 dl Rismjölk) och kanel! HEAVEN!!

Comments

comments

Frida Lindström

Posts Google+