Duktig??

10 mars, 2013
10 mars, 2013

Har nyss börjat att blogga om min träning, blivit lite mer aktiv på facebook och instagram när det gäller just den biten också. För några månader sen hade jag aldrig lagt ut en bild på mig själv. Jag behöver inte göra det heller, behöver inte få andras ”bekräftelse” på nått vis. Visst är det fantastiskt roligt med positiv feedback, men i slutändan handlar det ju om vad jag tycker om mig själv. Hade jag inte kunnat ge mig själv den sortens feedback hade jag inte heller lagt ut bilder, eller skrivit om min träning. Just nu är träningen min största kärlek, ja förutom familj och vänner förstås. Den har räddat mig många gånger, skulle inte vilja leva utan den, den sviker mig aldrig, kommer alltid finnas där och jag tränar inte för någon annans skull än min egen.Du är din egen domare hur du än vänder och vrider är det ingen annan än du som kan säga om du duger eller inte!!

Så när någon säger ”du är så duktig” jag vet inte om jag känner så, jag gör ju bara det jag tycker är det roligaste som finns. Duktig tycker jag att jag är när jag städat hela lägenheten, hålla min månadsbudget, städar bilen eller gör något jag gruvar mig för, men duktig för att jag tränar, för att jag lägger ner tid på att laga min egen mat, för att jag tycker om ”nyttig” mat, jag älskar ju allt det, är man duktig då?

Idag fick jag en kommentar på facebook som vände på hela min dag! Igår var jag trött och sliten och dagen började likadant, trött i huvudet och ont i ryggen, så pass att jag inte kunde böja mig ner, tom så att det ilade ner i hela högerbenet ända ner i vaden.. Tänkte skit, skit, skit!! Men så hade denna människa tagit sig tid att säta sig ner och skriva att han tyckte att jag var inspirerande, inspirerande, jag!? Så jävla glad jag blev (ja vi svär mkt i norrland när vi verkligen vill understryka något extra) Vet inte vilka ord jag ska använda för att få denna människa att förstå vad det betydde för mig. Att kunna inspirera andra är det jag drömt om så länge!! Det gör mig glad och lycklig om jag kan göra det på nått vis och nu gjorde jag det genom att bara vara jag och vad det betyder för någon som hela sitt liv inte gjort annat än att inte tycka att hon duger, att alla andra alltid är så mycket bättre, det är en väldigt speciell känsla, tror man kan likna det vid lycka!

Så gör det du älskar och gör mer av det! Var den du är det finns så många andra!!

By the way, trots att jag var trött och sliten idag fann jag ny energi och fick till ett grymt bra armpass!! PB i dips med vikt, en 6:a med 25 kg! Så nu är jag glad igen, kroppen känns bättre. Det var nog mest mitt huvud som var trött innan, att springa på högvarv i hjärnan är värre än att springa maraton, brukar säga att ingen skulle överleva en dag i min knopp!! Men idag har jag gjort mer än överlevt, jag har varit glad så tack alla som korsat min väg just idag och fått mig att känna såhär!

 

 

Comments

comments

Frida Lindström

Posts Google+