Det närmar sig…

5 november, 2014
5 november, 2014

Med stormsteg skulle jag vilja säga, dessutom. När man som jag bara har möjlighet att träna beroende på hur jag har min son blir det ju nu ett tvång (förvisso roligt tvång) att träna när jag kan och ett tvång (förvisso nyttigt tvång) att vila när jag har Milton..

Jag har sen dieten startade tappat strax över 6 kg och det har börjat gå lite fort nu på slutet vilket har medfört att jag fått höja upp intaget något. Det gjorde inte alls ont… 😉

Men jag mår bra, jag har roligt när jag tränar, jag tycker mina matlådor är goda och förutom att jag är konstant trött så känns det mycket bra. I söndags hade vi träff med teamets medlemmar från Skåne-trakten på Sats Entré i Malmö och det var väldigt givande och gjorde att jag taggade till lite extra och faktiskt insåg att nu är det nedförsbacken kvar…

Jag fortsätter med mina kycklinggrytor, fläskfilegratänger och köttfärsröror ett par veckor till, sen jävlar… 😉

RT1 RT2 RT3

Kommentarer

kommentarer

Kerstin Lindh

Posts Google+