Snart 6 veckor kvar

8 oktober, 2014
8 oktober, 2014

 

Anmälan är nu gjord till både Luciapokalen och Decembercupen. Vet att många som ska köra båda dessa tävlingar resonerar som så, att DC är ”bara” ett genrep inför LP och att det är den tävlingen som ”gäller”. Men varför gå upp på scen med föresatsen att jag inte är så bra som jag kan bli? Jag tänker vara i så bra form jag bara kan när jag går upp på DC, och skulle jag känna att jag inte når riktigt ända fram så får jag LP som ett nytt försök, en ny chans bara en vecka senare. Inte fan går jag upp halvdan på DC och försöker lura mig själv att det ska ske mirakel på en vecka…

Det är lite klurigt att dieta och träna när man är ensamstående mamma på halvtid. Det blir tidiga morgonar för att hinna med mina gympass men man vänjer sig. Det är ju under en begränsad tid, och jag försöker verkligen att vara en så bra och närvarande mamma jag kan även under dieten. Denna vecka har jag Mille mycket och då blir det lite mindre träning, men som förra veckan när jag bara hade honom två dagar, hann jag med 8 styrkepass och 7 timmars förbränningsträning. Förutom det jobbar jag 37,5 timmar och sköter mitt hem och har en del matlagning varje dag… 😉 Så dom som säger att dom inte hinner träna tre dagar i veckan… HAHAHAHAHAHAHA!

Lite bilder på formen på ett ungefär just nu:

Magen Från sidan Från sidan Nya byxor

Kommentarer

kommentarer

Kerstin Lindh

Posts Google+