Dieten startad

9 september, 2014
9 september, 2014

Andra dagen på dieten. Utgångsläget tycker jag känns helt okej, vikten på 73,7 kg vilket är dryga ett kilo mer än förra dieten för två år sen.

Jag börjar med att lägga mig på ca 2000 kcal, räknar inte på grammet men vid det här laget har jag rätt bra koll. Jag kommer att köra så mycket mer löpning och promenader nu för att inte behöva dra ner maten för mycket. Till skillnad från många som pysslar med träning i tävlingssyfte har jag ett rätt vanligt liv utanför gymmet med heltidsjobb, mamma på halvtid (och mina dagar med Mille är jag mamma på heltid och kan inte lämna bort honom) vilket gör att jag får numer sätta klockan på 3:45 flera dagar i veckan för att nå mina mål. Men det gör jag så gärna! 🙂

De tillskott jag använder under dieten är företrädelsevis från Body Science. Det är deras BCAA under träningen, deras protein (just nu päronsplitt) efter träningen och så deras casein (vanilj) i min gröt på morgonen. I övrigt tror jag på en varierad kost med mycket grönt för att få i mig antioxidanter och vitaminer på ett naturligt sätt. Jag vill se kosttillskott som just vad namnet säger att det är; ett tillskott; inte en ersättning till vanlig mat. 🙂

I förra veckan gjorde jag något jag inte gjort på 20 år. Jag sprang milen! Är fortfarande förundrad över att jag tog mig runt, och dessutom på under 50 minuter vilket jag är galet nöjd med. Mina knän och hälsenor är inte riktigt lika nöjda dock…

Nu kör vi på, dryga 10 veckor till tävling och med världens bästa stöttning vid min sida!

bild 3bild 2bild 1

Kommentarer

kommentarer

Kerstin Lindh

Posts Google+