Snart EM

21 oktober, 2015
21 oktober, 2015

Hello !!!

Long time no seen, eller vad e det man säger…

Har haft sjukt mycket det senaste, har kört ett stenhårt training Camp på Gladius MMA fram tills i fredags då jag gick match på The Zone Fight Night. Ni som följer mig på instagram (pt.hurtig) vet säkert att jag vann på TKO (Teknisk Knock Out) i rond 3.  Mötte en väldigt stark motståndare vid namn Tylan från Västerås Fight Club. Han öppnade matchen väldigt starkt men jag kände att jag hade kontroll över matchen och i rond 3 så kunde jag avsluta snyggt.

Finns hur många som helst som jag skulle vilja tacka som har stöttat mig på vägen, Men för att lyfta några så vill jag tacka August Wallen Chefstränare på Gladius, alla i Gladius Pro team som pressar och stöttar mig under varje träning. Mina två coacher som jag hade i  min hörna under matchen, Kenny och Besam.  Min Fystränare Conor. Alla som va på galan och stöttade mig innan, under och efter matchen. Alla mina vänner som stöttar mig trots att jag aldrig har tid att träffa dom, min familj som står bakom mig till 100% och såklart MMSports som tror på mig!

Vad händer nu då?

Jo, stenhård träning i ca 4 veckor innan vi åker till England för att fightas på EM för Sverige. ska bli så sjukt kul!!!!

 

Vi hörs snart igen !!

 

No Rest For The Wicked

kommentarer, 152 Visningar

Kommentarer

kommentarer

hurtig

Posts Google+

Daniel, 32 år gammal som siktar mot toppen inom Amatör MMA innan jag förhoppningsvis tar klivet upp som Proffs. Jobbar som Personlig Tränare och Team Leader på Fitness24seven Olskroken i Göteborg.