A minor Setback

3 september, 2015
3 september, 2015

Som rubriken lyder, A minor setback…

 

Denna veckan har varit mindre lyckad !!

 

I måndags morse hittade jag ett litet utslag på min haka som jag direkt började misstänka, magkänslan sa att det antagligen va svinkoppor (impetigo) då det är ganska vanligt att vi kampsportare får nån gång under terminen..suck tänkte jag och åkte till läkaren direkt, efter att dom tagit prover så visade det sig att det inte va svinkoppor utan Stafylokocker. Är det bättre då?? Nä det är lika jävligt…haha…  Efter läkarbesöket så blev det att åka raka vägen till Apoteket och hämta ut en burk med Penicillin.

 

Kort och gott så betyder detta att jag inte har fått träna nån MMA över huvud taget sen i måndags då det smittar vid direktkontakt och kommer inte att kunna göra det först på måndag igen då min Penicillin kur är över…

 

Dock har jag kunnat köra ett par sköna gym pass som plåster på såret, men det är inte i gymmet jag måste lägga mitt fokus just nu, utan på MMA´n

 

A minor setback……

kommentarer, 165 Visningar

Kommentarer

kommentarer

hurtig

Posts Google+

Daniel, 32 år gammal som siktar mot toppen inom Amatör MMA innan jag förhoppningsvis tar klivet upp som Proffs. Jobbar som Personlig Tränare och Team Leader på Fitness24seven Olskroken i Göteborg.