Första inlägget

27 augusti, 2015
27 augusti, 2015

Hellooo !!!

 

Detta är mitt första Blogginlägg här och mitt första någonsin faktiskt.

Så en presentation om mig kanske borde vara på sin plats. Daniel Hurtig 32 år gammal från Göteborg, Jobbar som Personlig Tränare på Fitness24Seven Olskroken och representerar Gladius MMA och Svenska Amatör MMA Landslaget.

I denna bloggen kommer ni att få följa mig på min resa inom Amatör MMA världen och alla annan träning. Jag har ett SM guld i Shootfighting från 2013 och ett SM Silver i Amatör MMA från 2014 som bästa meriter och nu är siktet inställt på EM Guld i November och SM Guld i December 2015. Men först  ska jag gå match på hemmaplan den 16:e Oktober på The Zone Fight Night.

 

Ha det bäst !!

 

kommentarer, 190 Visningar

Kommentarer

kommentarer

hurtig

Posts Google+

Daniel, 32 år gammal som siktar mot toppen inom Amatör MMA innan jag förhoppningsvis tar klivet upp som Proffs. Jobbar som Personlig Tränare och Team Leader på Fitness24seven Olskroken i Göteborg.