Lördag när den är som bäst .. .. ..

29 augusti, 2015
29 augusti, 2015

Vaknade upp smått död idag efter gårdagens stenhårda, men grymt roliga MMA pass. Slängde i mig en snabb frulle och drog sen till jobbet för att ta hand om en av mina grymma klienter. Efter det fick jag ge mig själv lite stryk i gymmet i form av muskeluthållighet, sjukt jobbigt men välbehövligt för göbbkroppen. Sen blev det ett stopp i mataffären för att sedan åka hem och laga mat, diska och städa. Lördag när den är som bäst!

 

Snart ska jag väl ut på en promenix innan solen går ner och det blir svinkallt..haha..japp sommaren ÄR över. !!

kommentarer, 134 Visningar

Kommentarer

kommentarer

hurtig

Posts Google+

Daniel, 32 år gammal som siktar mot toppen inom Amatör MMA innan jag förhoppningsvis tar klivet upp som Proffs. Jobbar som Personlig Tränare och Team Leader på Fitness24seven Olskroken i Göteborg.